fbpx Skip to content

Wij zijn er om je te helpen

FAQs

Antwoorden op de meest gestelde vragen.

GlamPop levert Beauty artiesten op locatie aan in gebieden rond Noord-Holland en in de toekomst, aan alle delen van Nederland. Momenteel reizen onze Beauty artiesten naar de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Hoofddorp, Almere en ‘t Gooi. We zijn momenteel aan het uitbreiden. Andere gebieden zijn toegankelijk op aanvraag via info@glampop.nl of via telefoon +31 657 03 44 29.

Via onze gebruiksvriendelijke Book Now-pagina kunnen Beauty services veilig worden geboekt en betaald met iDEAL. De betaling wordt volledig geaccepteerd zonder contant geld. Na de betaling ontvang je een bevestigingsmail en wordt er telefonisch of via Whatsapp contact met jou opgenomen om de gewenste look en wensen te bespreken.

Onze Beauty artiest zal haar best doen de beste service aan te bieden.
Houd er rekening mee dat we jou alleen aan een Beauty artiest kunnen koppelen als jij een dag van tevoren boekt.

Onze afspraken duren meestal ongeveer 45 minuten tot een uur voor een individuele service. Als 2 services zijn gecombineerd, duurt het ongeveer een uur tot anderhalf uur.

GlamPop werkt alleen met de beste Beauty artiesten die zorgvuldig zijn geselecteerd. Elke behandeling zal van de hoogste kwaliteit en de beste ervaring zijn. Onze Beauty artiesten zijn zeer bekwaam en goed opgeleid, met een brede reeks aan ervaringen in de editorial, mode, evenementen en beroemdheden.

Onze Beauty artiesten zijn afgestemd op jou op basis van de service die je hebt geboekt. Het is niet mogelijk jouw eigen Beauty artiest te kiezen.
Al onze Beauty artiesten zijn professionals met meer dan 3 jaar ervaring. Vertrouw ons, je bent in goede handen. Als je speciale verzoeken hebt, stuur dan een mail naar info@glampop.nl.

Beauty artiesten die ervaring hebben met de haarstijl en de schoonheidsindustrie, kunnen een profiel aanmaken en zich aanmelden op het GlamPop-platform. Als je een service wenst te gebruiken, boek je een service en onze Beauty artiest reist naar de locatie naar keuze.

Onze Beauty artiesten werken alleen met de beste en meest premium producten. Deze omvatten MAC, Urban Decay, Kryolan, Bobbi Brown, Charlotte Tilbury, Anastasia Beverly Hills, Dior, Make-up Studio, NARS.

Via de pagina BOEK NU kan je eenvoudig het aantal personen selecteren die aanwezig zullen zijn. Als je wilt boeken voor groepen groter dan 3, neem dan contact met ons op via info@glampop.nl of bel ons op +31 657 03 44 29

Als je een speciaal verzoek hebt, zoals voor een bruiloft, evenement of iets anders, kan je ons van tevoren mailen op info@glampop.nl.

We proberen altijd precies op tijd te zijn, maar soms kunnen dingen buiten onze controle voor vertraging zorgen. Als dit het geval is, zullen wij jou zo snel mogelijk informeren. Als je nog niets van ons hebt gehoord, stuur ons dan een e-mail op info@glampop.nl of bel ons op +31 657 03 44 29

Als je jouw boeking wilt annuleren, kan je ons mailen op info@glampop.nl. We kunnen een boeking gratis annuleren binnen 30 minuten na het maken van een boeking als u per ongeluk een verkeerde tijd of locatie hebt geselecteerd. Wij brengen 100% van de totale boekingsprijs in rekening als je de 12 uur vóór de aankomsttijd van jouw Beauty artiest annuleert. We brengen 100% van de totale boekingsprijs in rekening als een boeking binnen 3 uur of minder wordt geannuleerd. Onze Beauty artiest is al onderweg en kan in binnen die tijd geen andere boeking ontvangen.

GlamPop zal binnen een week na het annuleren terugbetalen.

×

Powered by WhatsApp Chat

× How can we help you?