Skip to content

Ons Verhaal

We want to empower everyone to look and feel their best during the moments that matter the most.

Het verhaal van Glampop

GlamPop is het eerste Beauty Services-platform in Nederland, opgericht in 2017 door de founder Jake Raijmann.

Het verhaal van GlamPop begon 15 jaar geleden toen Jake het empowerment-effect ervaarde dat schoonheid voor zijn moeder had. Tijdens een shopping trip liet zijn moeder haar make-up doen door een make-up artiest, die haar transformeerde in een stralende vrouw vol vertrouwen. Vanaf dat moment wist hij dat hij een dienst wilde creƫren die datzelfde gevoel van empowerment en zelf vertrouwen gaf.

Beauty is magisch en is iets dat we allemaal voelen en nodig hebben in ons leven, we voelen ons zelfverzekerder en kunnen de wereld weer aan. Wij leven nu in een veranderende economie waar tijd en het delen van ervaringen veel belangrijker zijn. Wij kunnen nu alles aan huis bestellen, waarom Beauty niet? GlamPop leidt deze verandering.

Door met de beste Beauty professionals te werken en te leren hoe mensen schoonheid ervaren, wil GlamPop een ieder het gevoel van Beauty op een nieuwe manier laten ervaren en een revolutie teweegbrengen in de schoonheidsindustrie en tegemoetkomen aan de specifieke schoonheidsbehoeften van een ieder. Bij GlamPop draait het allemaal om de momenten waarbij JIJ je op je best wilt voelen door er op je best uit te zien.

“Wij willen iedereen in staat stellen er op zijn best uit te zien en zich op zijn best te voelen op de momenten die het belangrijkst zijn, door Beauty en technologie”

Liefs,

GlamPop

× How can we help you?