fbpx Skip to content

Ons Verhaal

We want to empower everyone to look and feel their best during the moments that matter the most.

Het verhaal van Glampop

GlamPop is het eerste Beauty services-platform in Nederland, opgericht in 2017 door de founder Jake Raijmann.

Het verhaal van GlamPop begon 15 jaar geleden toen Jake bij zijn moeder een empowerment-effect zag nadat zij een “beauty” ervaring had ondergaan. Tijdens het winkelen in Amerika liet zijn moeder haar make-up en haar doen door een beauty artiest die haar transformeerde in een stralende vrouw vol vertrouwen. Vanaf dat moment wist Jake dat hij een merk wilde creëren die datzelfde gevoel van empowerment en zelfvertrouwen gaf.

Beauty is magisch en is iets dat we allemaal voelen en nodig hebben in ons leven, wij voelen ons zelfverzekerder en kunnen de wereld weer aan. Wij leven nu in een veranderende economie waar tijd en het delen van ervaringen veel belangrijker zijn. Wij kunnen nu alles aan huis bestellen, waarom Beauty niet? GlamPop leidt deze verandering.

Door met de beste Beauty professionals te werken en te leren hoe mensen beauty ervaren, wil GlamPop een ieder het gevoel van beauty op een nieuwe, makkelijkere manier laten ervaren en innovatie teweegbrengen in de beauty industrie. Wij willen de beauty wensen van een ieder vervullen. Bij GlamPop draait het allemaal om de momenten waarbij JIJ je op je speciaal wilt voelen door er op je best uit te zien.

“Wij willen iedereen in staat stellen er op zijn best uit te zien en zich op zijn best te voelen op de momenten die het belangrijkst zijn, door Beauty en technologie”. Tegelijkertijd krijgen beauty professionals hierdoor ook een platform.

Liefs,

GlamPop

×

Powered by WhatsApp Chat

× How can we help you?