fbpx Skip to content

Haar, nagels, make-up en meer

Wij bieden luxueuze beauty services aan in de comfort van jouw huis, kantoor of hotel, waar jij maar wilt. Met een breed scala aan Beauty services voor het haar, nagels en make-up, zorgen onze Beauty artiesten ervoor dat jij er mooier en jonger uitziet. Met onze diverse services zie jij er het best uit en voel je ook het best.

services-hair

Haar

blow-outs en haarstyling

De ultieme zelfvertrouwen booster! De ultieme vertrouwensbooster! Met onze hairstyling services stylen we jouw haar om de meest prachtige looks te creëren. Met ons uitgebreid productassortiment perfectioneren onze Beauty artiesten de looks die de klanten willen. Onze Beauty artiesten zullen jouw haar föhnen en stylen naar perfectie. Wij gebruiken producten die passen bij jouw haartype om een prachtige natuurlijk krullend of stijle gezonde look te creëren.

make-up

Jouw perfecte look voor dag of nacht

Alle make-up services beginnen met een consultatie van 10 minuten om jouw GlamPop Beauty artiest de kans te geven om jouw huid te leren kennen/bestuderen en speciale verzoekjes te bespreken. Jij zult versteld staan van de look die de Beauty artiest creëert, of dat nu komt door het benadrukken of verbeteren van jouw eigen natuurlijke schoonheid of door het geven van die glamlook die jij voor jezelf voor ogen had.

services-make-up
nails 3-2

nagels

van basis manicure tot gel nagels

Geef jouw nagels de behandeling die ze verdienen. Boek een traditionele manicure of ga voor iets meer zoals gel- of acrylnagels. Onze nagelartiesten geven prioriteit aan het perfectioneren van jouw nagels, waardoor jij je geweldig voelt.

Make-up lessen

Altijd al de beste manier willen leren om je eigen make-up te doen? Het is mogelijk met de hulp van jouw eigen professionele make-up artist. Deze les is perfect voor beginners, de vrouw die haar make-up vaardigheden wenst te verbeteren. Zeker als jij feedback nodig hebt over producten en technieken die perfect zijn voor jou om te gebruiken.

Glampop_FinalSelection_Small-websize (13 van 24)
services-photoshoot

Foto shoots

voor particulieren, bedrijven en fotografen

Wij kunnen voor een beauty artiest zorgen die kan assisteren met jouw creatieve en artistieke behoeften, voor jouw editorials, lookbooks, e-commerce beelden etc.

Zoek je naar iets anders? De Beauty artiest transformeert jou naar de mooiste versie van jezelf, neem contact met ons op en we kunnen het waarmaken.

×

Powered by WhatsApp Chat

× How can we help you?