fbpx Skip to content
Oily skin

Een GlamPop gast blog DoorReny Schijven

Hoe bouw ik de nude, glowly look uit met paars en rood.

De nude, glowy look uitbreiden naar een kleurrijke look.

We gaan nu de nude look uitbouwen naar een kleurrijke look! Te beginnen bij de ogen. De oogschaduw heb ik wat meer vervaagd met de blending brush zodat de oogschaduw kleur wat lichter wordt en er een andere kleur aan toegevoegd kan worden. Ik heb hierbij gekozen ook van het Anastasia Palette voor meer purple vibes! Als je bruine/groene ogen hebt dan zijn deze kleuren echt voor jou! Roest tinten en paarse tinten laten deze oogkleur echt helemaal poppen! Verder heb ik goud pigment op het bewegend ooglid toegevoegd, dit creëert meer dimensie en speelsheid.

De kleurrijke look met rood en paars


Voor deze look ben ik gegaan voor meer va-va-voom door een roze highlighter toe te voegen op de hoogste punten van de zijkant van het gezicht. Het is van Fenty Beauty en je look krijgt gelijk een kleurrijke glow boost! Love it!


Voor de lippen heb ik een rode matte liquid lipstick gebruikt omdat deze super gemakkelijk aan te brengen zijn. Deze is van Douglas collection ultimate matte #7. Ook met een lippenpenseel aangebracht waarbij je heel strak je contouren kan maken. Vooral mooi bij een sprekende of opvallende kleur!


Hierbij heb ik mijn haren nog fijn uitgeborsteld voor een glamoureus effect!

Laat het ons weten als je nieuwsgierig bent naar hoe Reny deze haarstyle heeft gecreëerd.

Make-up lessen
De no look makeup,makeup look
No makeup, makeup look

Deel dit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
×

Powered by WhatsApp Chat

× How can we help you?