fbpx Skip to content
Oily skin

Een GlamPop gast blog Door Reny Schijven

Hoe bouw ik mijn look uit naar een creatieve look.

Wees creatief met je look.

De laatste look in onze serie van Reny brengt ons bij een heel creatieve look die je gemakkelijk zelf kunt doen. In de vorige blog besprak Reny hoe je een daglook kunt creƫren en deze eenvoudig kunt uitbouwen naar een avondlook. Voor de creatievelingen onder ons zou je ook de tweede look kunnen uitbouwen naar deze laatste look! Allereerst halen we de rode lipstick eraf met wat micellair reinigingswater in olie van Garnier. Deze verwijdert heel snel waterproof make-up! Ook fijn om deze op 2 wattenschijfjes aan te brengen en deze te laten inwerken op je oogmake-up. Zachtjes rond circuleren en tadaaa het is grotendeels al verwijdert!


We gaan de look uitbouwen bij de ogen door hier wat meer de gele oranje kleuren aan te brengen! Ook heb ik gele blush gebruikt van NYX om dit op de zijkanten van het gezicht te doen in een C-vorm. Deze look behoort meer naar de fashion/editorial kant! Heel cool voor een shoot of voor een fashionshow.

Als het ware laat je de ooglook overlopen naar de zijkanten van het gezicht. Waardoor je dus een edgy feeling krijgt. Voor de lips heb ik ze helemaal in de gloss gezet om zo het contrast tussen ogen en lippen gebalanceerd te houden.

Hopelijk vonden jullie deze make-up date leuk, ga lekker zelf aan de slag met al deze tips en trucs! Tot snel bij onze volgende Glam date! Liefs, Reny

Getting creative with the no makeup, makeup look

Deel dit.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
×

Powered by WhatsApp Chat

× How can we help you?